event image

[Avlyst/Cancelled] Tur + grilling med VSAIT!

Last edited: 23.04.2023, 03:05

Hei på deg,

Er du lei av å ikke ha planer på en søndag? Da har du endelig muligheten til å dra på tur med VSAiT! Ikke bare blir det tur, men også grilling og artige aktiviteter.

Hvor: Lian

Oppmøte: På Torvet kl. 12:00 (om dere ønsker å reise sammen).

Ut på tur aldri sur 🫶

===== ENGLISH =====

Hello you,

Another sunday without plans? Then let's go on a trip with VSAiT! There will be hiking, grilling and funny activities.

Where: Lian

If you wish to travel to Lian together, meet up here at 12:00.

and as we say in norwegian: When on a trip, never sour 🫶

Starttid

23.04.2023, 12:00

Sluttid

23.04.2023, 23:59

Påmeldingsfrist

22.04.2023, 12:00

Avmeldingsfrist

22.04.2023, 12:00

Sted

Lian

Åpent for

medlem

INFO

Til høyre kan man se antallet påmeldte. Hensikten bak dette er hovedsakelig for å estimere hvor mye mat som skal kjøpes inn. Det står også en maksgrense, som gjelder hovedsakelig for mindre arrangementer der vi ikke kan være alt for mange mennesker samlet (f. eks buldring, mini-golf og bowling). Fortvil ikke dersom maksgrensen på et arrangement nås, da du vil få muligheten til å melde deg på ventelista for arrangementet – gitt at du er nummer 1 i køen, vil du få plassen dersom noen melder seg av.

I boksen øverst til høyre, står det en oversikt over start- og sluttid for arrangementet. Merk at det også står påmeldings- og avmeldingsfrist som er viktige å forholde seg til. Avmelding er spesielt viktig, dersom det er en venteliste på arrangementet, slik at nestemann får plass.

PS! Husk å skriv ned mulige matvarer som kan forårsake allergiske reaksjoner på profilen din, slik at vi kan tilpasse mattilbudet på våre arrangementer etter deres matbehov ♥.

Antall påmeldte

16 / 60

Venteliste

0

Arrangementet er ikke åpent for påmelding!