event image

Bli-kjent grilling

Last edited: 04.09.2022, 20:17

Hei til alle gamle og nye medlemmer.👋 Vi håper dere har hatt en god sommer og er klare til å delta på årets "Bli kjent grilling"! 💪
 
VIKTIG INFO Å FÅ MED SEG:
Når: Lørdag 3. September
Tid: 14:00 - 17:00 eller så lenge folk ønsker.
Hvor: Berg Studentby (midt på ved grillen) - https://link.mazemap.com/huznta16
Påmelding skjer på medlemsnettsiden vår: https://medlem.vsait.org
Påmeldingsfrist: Fredag 2. september kl. 14:00
 
Går det som planlagt og været holder, så samler vi oss på Berg Studentby den 3. september! Vi håper så mange som mulig kan og ønsker å delta på en svært lavterskel arrangement.
Vi lover god stemning med grillmat på vår regning. Det blir i tillegg muligheter for små aktiviteter som kubb, basketball og volleyball - da Berg Studentby disponerer bane! ~ 🏐
 
Er du nysgjerrig på hvem vi er og ønsker å vite mer om oss? Les gjerne mer om studentorganisasjonen vår på https://vsait.org/!
 

Starttid

03.09.2022, 14:00

Sluttid

03.09.2022, 17:00

Påmeldingsfrist

02.09.2022, 23:00

Avmeldingsfrist

02.09.2022, 23:00

Sted

Berg Studentby

Åpent for

alle

INFO

Til høyre kan man se antallet påmeldte. Hensikten bak dette er hovedsakelig for å estimere hvor mye mat som skal kjøpes inn. Det står også en maksgrense, som gjelder hovedsakelig for mindre arrangementer der vi ikke kan være alt for mange mennesker samlet (f. eks buldring, mini-golf og bowling). Fortvil ikke dersom maksgrensen på et arrangement nås, da du vil få muligheten til å melde deg på ventelista for arrangementet – gitt at du er nummer 1 i køen, vil du få plassen dersom noen melder seg av.

I boksen øverst til høyre, står det en oversikt over start- og sluttid for arrangementet. Merk at det også står påmeldings- og avmeldingsfrist som er viktige å forholde seg til. Avmelding er spesielt viktig, dersom det er en venteliste på arrangementet, slik at nestemann får plass.

PS! Husk å skriv ned mulige matvarer som kan forårsake allergiske reaksjoner på profilen din, slik at vi kan tilpasse mattilbudet på våre arrangementer etter deres matbehov ♥.

Antall påmeldte

32 / ∞

Arrangementet er ikke åpent for påmelding!